Mijn favorieten

Hypotheken

Het kopen van een huis is één van de grootste uitgaven in uw leven en van grote invloed op uw persoonlijke en financiële toekomst. Daarom is het belangrijk u grondig op de verschillende mogelijkheden te oriënteren.

Voor deze financiële kant van de aankoop kunt u ook bij Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs terecht. Wij zijn niet afhankelijk van een bepaalde geldverstrekker, maar werken met diverse geldverstrekkers, waar wij uw hypotheek kunnen onderbrengen.

Het is ook mogelijk om uw lopende hypotheek opnieuw onder de loep te laten nemen. Wellicht kunt u beter overstappen naar een andere hypotheekvorm of geldverstrekker.
 

U ontvangt van ons een advies op maat. Het hypotheekadvies gaat verder dan alleen kijken naar de laagste rente. Ook de premies, rentes en voorwaarden worden bekeken om een hypotheek te zoeken die het beste bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden past.

Wij hebben uiteraard een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12044234, die erop toeziet dat u als consument deskundig en correct geadviseerd wordt.

Lees meer over de kosten voor het financieel advies en de beschrijving van de werkzaamheden in ons Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag.