Mijn favorieten

Kantoor


In 1969 is Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs opgericht door de heer Hilbrand Dijkstra. In 1980 is de heer Jan Heida tot de vennootschap toegetreden. Er werd gekozen voor de naam Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs.

Inmiddels zijn de heren Dijkstra en Heida al vele jaren met pensioen. De zaak wordt sindsdien voortgezet door Freddie Westrik (vanaf 1990) en Ben Roerig (vanaf 1996), beide werkzaam als gecertificeerd Makelaar-Taxateur (RMT). Ben Roerig is eveneens werkzaam als Erkend Hypotheek-adviseur (SEH).

De ondersteuning van het kantoor wordt verzorgd door Marianne Koelma-Modderman (kandidaat makelaar) en Dieneke Scheepvaart (binnendienst medewerker).


Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is de grootste vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen in Nederland. Aansluiting bij deze vereniging betekent dat onze makelaars een vakopleiding hebben gevolgd, door de rechter zijn beëdigd en als gecertificeerd makelaar-taxateur zijn ingeschreven bij het Register van Makelaars-Taxateurs (RMT). Maar daar houdt het niet op. Door middel van verplichte cursussen, trainingen, workshops e.d. vergroten wij onze kennis steeds opnieuw en blijven we ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving.

Kennis van de markt is essentieel, maar het persoonlijke contact is minstens zo belangrijk. Het makelaarsvak is een vertrouwensvak, dat weten we bij Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs als geen ander. Of het nu gaat om een particulier die zijn huis wil verkopen, de ondernemer die bedrijfsruimte zoekt, de gemeente die een bedrijfsterrein wil ontwikkelen of de belegger die op zoek is naar een gesprekspartner. Allemaal hebben zij behoefte aan een adviseur die alleen hun belang behartigt en met wie het ook op het persoonlijk vlak 'klikt'.

Daarnaast moet ieder NVM-lid zich houden aan de zogenoemde erecode. Dat wil zeggen dat de NVM-makelaar zich altijd dient te gedragen volgens de regels die de NVM hiervoor heeft opgesteld en die bedoeld zijn om koper en verkoper te beschermen.
De lidmaatschapseisen en de erecode vormen een garantie voor de kwaliteit van onze NVM makelaars.

Op alle verstrekte opdrachten aan Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs zijn de Algemene Consumentenvoorwaarden NVM van toepassing. 

U kunt de erecode/gedragscode en de Algemene Consumentenvoorwaarden inzien/downloaden via de website van de NVM.
 

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

Kantoor Vestiging Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

Adresgegevens

De Lange West 110
9201 CH Drachten
KvK nummer: 75849852